Responsive image

Famílies

El mètode NeurekaNUM neix amb el compromís de fer una intervenció de tots aquells nens i nenes amb discalcúlia o amb dificultats matemàtiques, així com d'ajudar a tots aquells altres que sense un diagnòstic de base volen millorar i agilitzar l'aprenentatge de les matemàtiques.

És un mètode gamificat validat científicament que permet treballar des de casa les dificultats matemàtiques i la discalcúlia.

#

Responsive image

Mètode


#


Responsive image

Característiques

  1. Dirigit a nens i nenes de 5 a 8 anys: l'objectiu és poder compensar les dificultats d'aprenentatge en estadis primerencs facilitant una correcta reeducació.
  2. Per jugar entre 10 i 15 minuts al dia: sessions curtes per jugar diàriament que utilitzen la gamificació per augmentar la motivació i l’adherència despertant l’interès per les matemàtiques.
  3. S’adapta al progrés de cada nen i cada nena: utilitza algorismes d’intel·ligència artificial per crear itineraris personalitzats a cada nen i cada nena.
  4. Basat en l’evidència científica i fet per científics: fonamentat en la neurociència i en la neuropsicologia i impulsat des de la Universitat de Barcelona i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Validat dins del projecte de recerca ‘Plasticidad cerebral en la discalculia’ finançat pel programa RecerCaixa (2014).
#

Responsive image
#

Com funciona?

Simplement haureu de seguir els següents passos:

#
Us registreu a l’aplicatiu com a família i podeu donar d’alta als vostres fills i filles.
#
Realitzeu una avaluació inicial gratuïta del processament numèric i el càlcul (amb la versió de cribratge de NeurekaCALC 5-10 minuts). Podreu veure els resultats automàticament un cop finalitzada l’avaluació.
#
Gaudireu gratuïtament durant 15 dies de NeurekaNUM per poder jugar cada dia amb l’aplicació. L’aplicatiu no demana cap targeta de crèdit ni compromís per fer el període de prova.
#
Passats aquests 15 dies decidiu si voleu continuar amb la intervenció durant el període que vulgueu sense cap compromís. El preu per 1 mes de subscripció és de 29€. Trobareu descomptes per subscripcions de 3 i 6 mesos dins l’aplicatiu.
#
Gaudiu dels avenços que faran els vostres fills i filles.


Comença amb NeurekaLAB

Acompanyem als nostres infants a superar les dificultats d'aprenentatge