Responsive image

NeurekaNUM

per escoles

El mètode NeurekaNUM neix amb el compromís de fer una intervenció de tots aquells nens i nenes amb discalcúlia o amb dificultats matemàtiques, així com d'ajudar a tots aquells altres que sense un diagnòstic de base volen millorar i agilitzar l'aprenentatge de les matemàtiques.

És un mètode gamificat validat científicament que permet treballar des de l'escola i casa les dificultats matemàtiques i la discalcúlia.

#
Responsive image
#

Característiques

  1. Dirigit a nens i nenes de 5 a 8 anys: l'objectiu és poder compensar les dificultats d'aprenentatge en estadis primerencs facilitant una correcta reeducació.
  2. Per jugar entre 10 i 15 minuts al dia: sessions curtes per jugar diàriament que utilitzen la gamificació per augmentar la motivació i l’adherència despertant l’interès per les matemàtiques.
  3. S’adapta al progrés de cada nen i cada nena: utilitza algorismes d’intel·ligència artificial per crear itineraris personalitzats a cada nen i cada nena.
  4. Basat en l'evidència científica i fet per científics: fonamentat en la neurociència i en la neuropsicologia i impulsat des de la Universitat de Barcelona i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Validat dins del projecte de recerca 'Plasticitat cerebral en la discalcúlia' finançat pel programa RecerCaixa (2014).
Responsive image

Com funciona?

Per obtenir més informació podeu contactar amb nosaltres.

#

Comença amb NeurekaLAB

Acompanyem als nostres infants a superar les dificultats d'aprenentatge